Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015



Όπως και στις βιομηχανίες στη Μεγάλη Βρετανία, έτσι και  τα σχολεία πρέπει να συμμορφώνονται με τις Πρώτες Βοήθειες (Κανονισμοί Υγείας και Ασφάλειας 1981). 

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρέχουν επαρκή παροχή πρώτων βοηθειών για τους εργαζομένους τους, ενώ γίνεται επίσης αξιολόγηση του κινδύνου, για τους φοιτητές και τα μέλη του κοινού που επισκέπτονται το χώρο.

Αν και υπάρχει διαθέσιμη η εγκεκριμένη εκπαίδευση EFR - ''Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία'', για τα σχολεία, ανάλογα με τις εκτιμήσεις κινδύνου, υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί η διδακτέα ύλη ώστε να εκπαιδευτούν στην παροχή Πρωτοβάθμια Φροντίδας ή στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα.

Για το λόγο αυτό η First Aid Responder παρέχει τώρα το πρόγραμμα EFR Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για Σχολεία.




Το περιεχόμενο του προγράμματος EFR Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για σχολεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση βίντεο, ενώ συστήνεται και η ανεξάρτητη μελέτη.
Ανάλογα με το σχολείο το πρόγραμμα μπορεί νανα προσαρμοστεί ελαφρώς ώστε να συμπεριλάβει πρόσθετες δεξιότητες ή πληροφορίες που δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα.
Ο εκπαιδευτής μπορεί να συμπεριλάβει τα στοιχεία αυτά, ενώ μπορούν να συμπεριληφθούν μεμονωμένες δεξιότητες και πληροφορίες από άλλα προγράμματα του κύκλου EFR. 

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος πραγματοποιείται η έκδοση πιστοποιητικού επάρκειας EFR για Σχολεία που συνοδεύεται από την κάρτα και το πτυχίο τοίχου.




Διδακτέα Ύλη:
Αξιολόγηση Σκηνής και προσωπική ασφάλεια
Βασική Υποστήριξη Ζωής - CPR / αναπνοές διάσωσης
Απόφραξη των αεραγωγών (πνιγμός)
Διαχείρισης σοβαρής αιμορραγίας
Τραυματισμοί σπονδυλικής στήλης και τραυματισμών των επιπτώσεων
Διαχείριση Σοκ
Επίδεση και κατάγματα
Τραυματισμοί των ματιών
Εγκαύματα και Υποθερμία
Αξιολόγηση Ασθένειας και εκτίμηση της κατάστασης
Συμπεριλαμβανομένων εμπύρετων σπασμών και της δρεπανοκυτταρικής

(*) Μπορεί να περιλαμβάνονται επίσης:
Αλλεργικές αντιδράσεις, άσθμα, αλλεργίες του αναπνευστικού, μώλωπες, εγκαύματα, κοψίματα, ρινορραγίες, οδοντιατρική τραυματισμοί, διαβητικά προβλήματα, εξαρθρώσεις και κατάγματα, ηλεκτρικοί τραυματισμοί, τραυματισμοί ματιών, κρυοπαγήματα, θερμική εξάντληση, θερμοπληξία, υποθερμία, σπασμοί, διαστρέμματα και εξαρθρώσεις, δαγκώματα και τσιμπήματα, φύλλο αξιολόγησης ασθένειας (Αρχείο Αξιολόγησης), συναρμολόγηση κιτ Πρώτων Βοηθειών.





Η ευελιξία και η αξία που προσφέρει το πρόγραμμα, το καθιστά ιδανικό για τα σχολεία που αναζητούν την ποιότητα στην εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες σε προσιτές τιμές.

Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο τηλέφωνο 
6974493571 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ.

Μην ξεχάσετε να μας ρωτήστε μας για τα δωρεάν σεμινάρια!!!